God morgon!

2011-02-28 @ 09:58:59

Picture: By me

Såhär ser min hund Florens ut just nu. Han har bäddad in sig själv i en filt. Jätte mysig. Ligger fortfarande kvar i sängen och myser med honom. Vaknade imorse av frukost på sängen. Det är tydligen min namnsdag idag! Mitt mellan namn Maria, hehe.

Snart kommer Linnea så det är väl dags att gå upp. Vi hade tänkt och ta en riktig lång promenad, och Florens får haka på! Dags att skaka liv i honom då...

You show me where to go

2011-02-27 @ 23:10:51

Picture: By mom, edited by me

(Hatten hittade jag igår nere i vår källare, halsduk H&M, byxor Zara, skor Zoe)

Det blev en lite sen dagens outfit.
Har haft en riktigt härlig söndag! Kyrkan, grekisk restaurang, fika i gamla stan, myst hos Farmor tillsammans med min syster och det slutade med att jag hamnade på ett barnkalas :P

2011-02-27

2011-02-27 @ 10:05:30

Picture: By me

Nu ska jag kila iväg till kyrkan. Och sedan blir det en mysig eftermiddag hos min underbara Farmor ♥

Hoppas ni får en trevlig söndag!

New York- biljetter bokade!

2011-02-26 @ 20:49:33

Picture: Source unknown

JAJAMENSAN! Biljetter är bokade till New York. Lite synd att det är så långt kvar bara. 9 Juni åker vi. Mamma och jag! Det ska bli så otroligt kul. Jag har aldrig varit i New York men jag känner att jag kommer älska det, storstads tjej som jag är.

Mulberry

2011-02-23 @ 17:51:08

Picture by me

Blev så otroligt glad när mamma kom hem från Dubai med denna Mulberry kuvert-väska! Om det är oklart på bilden så är dem iaf benvit med guld detaljer. Love it!

22-02-2011

2011-02-22 @ 22:53:58

Picture by me

Tjohoppsan!
Jag skrev ju tidigare att jag skulle försöka göra något helt annorlunda varje dag... i måndags slutade det med att jag åt så mycket salt (ja, jag ÄLSKAR salt!) att jag blev helt yr och knappt kunde stå. Inte bra. Jag sa ju att jag alltid går över gränsen med sånt här!

Aja, nu ska jag äntlligen få sova efter en hel kväll av plugg! Var och åt sushi med min underbara syster också ♥

Kul att ni skrev lite vad ni tyckte kunde förbättras på bloggen, uppskattas! Ska försöka skriva lite mer personligt och så kommer det bli bättre uppdatering nu under sportlovet!

Like an early eclipse

2011-02-21 @ 18:03:00



Picture: by mom. Edited by me.

(Jacka hittade i mamma's gamla garderob, örhängen H&M, läppstift Maybelline, spetsklänning från någon gatumarknad?)

New week, new possibilities

2011-02-21 @ 08:13:00

Picture by me

Japp, det är en nya vecka och jag börjar min med en skogspromenad :P Börjar skolan halv 12 så då kan man väl passa på att vara lite hurtig på morgonkvisten!
Den här veckan har jag bestämmt mig för att göra nått annorlunda varje dag. Så att inte varje dag blir lika varandra :) Jag gjorde samma sak en gång när jag var liten, då slutade det med att jag hoppade ner i en sopinkast. Snälla Fanny, låt det inte gå så långt den här gången!

Och juste, det skulle vara jätte kul om ni skrev lite förslag på hur jag kan förbättra min blogg! Vad är ni intresserade av att läsa? Vad vill ni veta mer om? Är taggad på att förbättra bloggen men då behöver jag också er hjälp om vad som ska förbättras :)

Frågor & Svar

2011-02-20 @ 08:29:00
Anonym:

Vilken linje läser du? är det svårt att kombinera modellandet med skolan? kan man ens åka utomlands och jobba under tiden man går i skolan? ;-)

Svar: Jag går Sam-Drama. Att kombinera modellandet med skolan blir ibland svårt, ja. Man kan ju bara ta ledig ett visst antal dagar. Men nu när jag går på gymnasiet är ju allt mer fritt så då blir det lättare att missa skolan. Man kan åka utomlands om det är en kort tid. Man måste ju själv ta ansvar över sin skolgång, prioritera rätt. Att åka iväg en månad skulle inte jag kunna göra eftersom jag skulle missa för mycket i skolan. Många modeller läser på distans vad jag vet, men jag tror ändå att om man vill ha en bra grund utbildning är det nog bäst att gå ut gymnasiet först :)

Siri:

Vilken linje går du på gymnasiet? :)

Svar: Sam-Drama :)

Today's photoshoot

2011-02-19 @ 18:53:09

Pictures: by Linda Gradin

07.30 var jag på plats för dagens plåtning. Inte alls rolig call time måste jag säga! Bilderna ska de försöka sälja in till antingen Mirage eller något tyskt mode magasin.
Ett härligt team var vi! Det blir så mycket lättare att jobba när man har roligt.
8 olika outfits skulle det vara, alltså 8 olika bilder. Det kanske inte låter så mycket men det tar alltid ett bra tag. Vi blev klara runt halv 5 på eftermiddagen, så nu är jag helt slut!
Lägger upp bilderna här när jag fått dem!

NU- familje middag och sen krypa upp i soffan med en godispåse och kolla på en film! ♥

It was a beautiful day

2011-02-18 @ 14:41:00





Picture by me


(Hatt Beyond Retro, Långklänning hittad i mamma's garderob)

Efter att ha failat rejält på ett matte prov, blivit utskäld av mentorn, hällt i mig kopp efter kopp med kaffe för att få energi, funderat på att byta gymnasium och somnat på massa lektioner så är det äntligen fredag! Ska bli så skönt med helg! Imorgon blir det plåtning, berättar mer sen :)

Like a buckler

2011-02-16 @ 23:31:39

Picture: By me

(Ring Gina Tricot, clipsörhänge Glitter)

För någon vecka sedan fann jag dessa små (vapen?) detaljer inne i stan. Känner redan att jag är störtkär i båda två och kommer börja använda de flitigt!

I have the freedom

2011-02-11 @ 19:46:00



Pictures: 1 & 3 sources unknown and pic 2 by me.

In better thoughts

2011-02-10 @ 22:00:24


Pictures: By me

(Jeansväst hittad Mamma's gamla garderob, armband vet inte, låtsas tetueringar TopShop)

En hyfsat bra skolvecka! Jag har fått en ny skol kick efter jag kom hem från Colombia. Det är ju KUL att plugga! (kommer säkert ha ändrat mig om ca 1 vecka). Dags att göra lite matte och sen ska jag vara jätte duktig och ge mig själv 8 timmar sömn! (Sömn är verkligen lösningen till det mesta i livet har jag kommit på!)

OCH JUSTE! Ni som undrar vad som hände med uppdateringen på bloggen... Jag hade ju förberett massa inlägg till er under Colombia resan, vilket inte kom upp :( Och nu har jag varit sjuk och inte orkat uppdatera. Men nu kör vi igen!

Days to remember

2011-02-03 @ 19:41:21





Vart ska man börja? Det går inte att beskriva med ord hur den här resan varit! Det kunde inte blivit bättre. Jag reste ju som sagt till Bogota (22-2) och kom hem sent igår kväll. En resa med min kyrka för att gå på en konferens i Bogota. Ca 60 personer åkte från Sverige, men 12 000 pers från olika delar av världen. Vi blev hela tiden filmeade av kamera-Thomas som kommer sätta ihop alltihop till en långfilm som ska visas i kyrkan. Jag vill inte ens veta vilka klipp han har på mig....haha.

Jag får helt enkelt göra en kort sammanfattning och så får bilderna säga resten:

Två timmars flyg till Paris där vi mellanlandade, 10 timmars flyg till Bogota, jet lag, blev chockad av hur stor stad Bogota var (9 miljoner invånare), fick eget hotellrum, fick rundvisning i kyrkan, konferens Måndag till Fredag, lovsången var som konserter, stod och hoppade med flera tusen personer vid scenen, viftade med den stora Sverige flaggan, fick massa nya vänner, blev otroligt inspirerad av den kreativitet som finns i församlingen, mötte Gud jätte jätte starkt, tyckte det var jätte coolt att sitta med tolkutrustning, blev fotad hela tiden av massa colombianer, var på en äkta colombiank restaurang uppe i bergen, Tobias friade till Zhandra och hon sa såklart ja (!), lärde mig dansa salsa (nej, jag är inte bra), insåg att jag faktiskt inte är så dålig på spanska som jag trodde (fick ta hjälp av lite scharader då coh då...), var i shopping centrum nästan varje dag där vi kunde gå utan att behöva security, fick prova på massa olika colombiaska specialiter, var med när kyrkans lovsång band spelade in nya live skiva, var på ett parkmöte där det var ca 100 000 pers, vra så trött att jag somnade vid 21 varje kväll på bussen hem, var på en skinnmarknad, en man från ecuador friade till mig (han var skit läskig och dök upp lite då och då), åkte upp i en linbana till anderna med utsikt över hela Bogotá, höll ett litet kort "tal" sista middagen, fick feber sista natten men det försvann fort, ville inte åka hem, 10 timmars resa till Paris, 5 sega timmar på paris flygplats, 2 timmar från Paris till Stockholm.

Och det där jag skrev om frukost i Paris... flyget från Bogotá blev en timme sent vilket resulterade till att vi inte hann in till Paris, jätte surt. Fast det kanske var lika bra eftersom jag var jätte sjuk och sitter nu hemma med en hals som gör inte lite ont.

I'm going home

2011-02-01 @ 05:59:25
Nu packar jag här borta i Colombia. Imorgon bär det av hemåt till kalla Sverige. MEN, innan det ska vi hinna ed en frukost i Paris! Vi mellanlandar i Paris och har 5 timmar till nästa flyg. Det ser vi fram emot!

Just time can tell

2011-02-01 @ 05:56:00



Ph. 1. by me 2. unknown 4. blindstyre.se

RSS 2.0