Stockholm Late Show: Självbild

2011-10-31 @ 19:52:59
Hej! Nu har klippen från i fredags kommit! Temat den här gången var alltså självbild. Lägger upp alla klipp från showen, även Giovanni's del som är den 2:a. ENJOY!

Och glöm inte att boka in nästa Late Show som är den 25 November kl.20.00 i Södermalmskyrkan!




ABDUCTIONN!!

2011-10-29 @ 17:54:43
Nu drar jag ut på stan. Ska möta upp Linnea för att mysa runt några timmar innan bion börjar. Natt- bio är det bästa! Har ni sett abduction? Har hört att den inte levde upp till förhoppningarna, men trailern tycker jag var så bra att jag ändå vill se den! Action/thriller är det bästa filmerna just nu. Och trassel. Helt förälskad i filmen och Eugene Fitzherrbert!
Har på mig en grå skjorta från monki och mössa, grå även den, som jag hittade här hemma. Bilden visar inte så bra men jag har oranga läppar till det :)

American <3 Pancakes

2011-10-29 @ 16:37:21
Frukost! En riktigt sen men god! Soli, barnväns kamraten, har sovit över och vi har haft en riktigt mysig lördag ♥ Nu ska jag måla en byrå och sen laga middag. Ikväll blir det bio med bästaste Linnea som jag inte träffat så sjukt länge. Hela 19 timmar. Otroligt.
Late Show gick förresten riktigt bra igår kväll. För er som missade det så tror jag de filmade kvällen, så om det går lägger jag upp hela showen här på bloggen när det kommer upp! Kram

LATE SHOW!!!

2011-10-28 @ 19:46:16

Nu kör vi! Krasslig röst och feber men det struntar vi i nu! Taggaaa!!!!!! 20.00 Södermalmskyrkan. Ses där!


Some update

2011-10-26 @ 23:02:54

Med tanken på att jag kanske just nu har bihålsinflamation, eller vad det nu heter, så skjuts nu ändå plugg-skottet. Några härliga timmar med plugg som sedan repeteras även imorgon så ser jag ljuset framför mig, höstlov. Men innan det händer det ju mer roliga saker! Idag var det genrep för Late Show som är nu på fredag. Ni får INTE missa det! Månaden händelse ju!
Imorgon bitti ska jag på läkarbesök för att kolla om jag har sån där infektion, vilket inte är lika kul självklart. Det ryktad även om att morbror min ska ha kalas och att det ska renoveras lite hemma på lördag. Det blir grejer det.


09:34

2011-10-23 @ 09:34:30
God morgon superstars! Jag är vaken och redo för att hjälpa till med barn på söndagsskolan! Det gör jag ungefär varannan vecka nu för tiden. Hur står det till annars? Jag hade en jätte mysig dag igår. Var i stan med Alice där vi först träffade Emil från idol. Så synd att han åkte, han var ju den ända bra tycker jag! Värsta personligheten!
Sen shoppade vi järnet och så avslutade jag med en middag på primo med Pappa min. Kvällen fortsatte ute hos min syster och hennes man ute på värmdö där vi gjorde äppelpaj och myste resten av kvällen! Inte så mycket plugg bara. Får göra allt idag istället, uhh.

Saturday 12:44

2011-10-22 @ 12:44:36
Tjo allihopa!
De senaste dagarna har bestått av ständig pluggstress. Två uppsatser och en redovisningar skulle in igår! Nu är det dags att komma ut en stund ur plugg cirkeln och ta en steg ut ut lägenheten. Alice kom sent igår och så hade vi tjej mys. Kan aldrig få för mycket av det ♥ Wn sväng ut på stan är jag värd nu innan jag måste hem igen för att slå mina hjärnceller tillsammans och lära mig matte.

A good start in the morning

2011-10-20 @ 08:03:00
"Herren är min herde, mig skall inget fattas. Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro..."

Kan man börja morgonen på ett bättre sätt? Läsa bibeln en morgon är den bästa starten som finns! Bibelord att stå på över dagen har blivit som en vana för mig. Dagen bibelstycke är Psaltaren 23!

The casual thursday

2011-10-18 @ 21:03:53
Plugg. Min störta sysselsättning i vardagen nu för tiden. 2:an är som alla säger: fruktansvärt mycket plugg. Florens verkar i alla fall tycka att det är ganska mysigt. Så fort jag sätter mig med datorn för att börja kommer han och vill vara med. Så då blir det oftast ett antal bilder med Photo Booth med min nya mulan spellista innan jag sätter igång. Haha, mulan musik är ju bra! Nostalgi.

Late Show: Filmklipp

2011-10-17 @ 21:03:22
Nu har en officiella hemsida för Late Show kommit upp! Klicka här för att komma dit.
Filmklippen från första Late Show har kommit även dom! Kolla!

sundaay!!

2011-10-16 @ 09:22:58
Morgon alla! Ett väldigt stressigt inlägg blir det här. Ska dra till kyrkan nu! Men först en snabbis ut med vovarna. Har en biljett till britney spears konsert idag, som jag inte vill gå på. Ska försöka få den såld till innan kvällen, annars får jag väl gå in en sanbbis. Joe Jonas är förband. Men är inte så sugen på att stanna kvar tills Britney kommer.
Ha det bra så ses vi senare!
Ps. såg precis att blogg.se fixat ett blogg-app! Hur bra som helst ju! Kan nog blogga lite mer då än vanligt. Mobilen har man ju alltid med sig!

Q & A

2011-10-10 @ 10:37:00
AnonymHej tycker din blogg är toppen!
Måste ställa en fråga: jag jobbar själv som modell o funderar på att byta agentur. Får du bra betalt för dina jobb på nisch? Jag får nämligen mest produkter o om jag får pengar så är det ganska dåligt betalt så jag undrar om det är samma sak för dig lr om det är min agentur det är fel på. Uppskattar verkligen svar!
.
A: Hej! Jag tror inte att det är agenturen det är fel på. Så vitt jag vet så är det lika för alla i branchen. Man måste först slita för att få ihop en bra portfolio innan man kan börja få pengar. Jag tycker också att det är väldigt konstigt i tanke på att man jobbar men inte får betalt. Det beror på den tuffa konkurensen. Vissa är villiga att ta hur många gratis jobb som helst bara för att de älskar jobbet så mycket. Men om du jobbar upp din portfolio och skapar kontakter när du jobbar tror jag det kommer gå uppåt!

The train conductor

2011-10-09 @ 01:46:01
Vi har det jätte mysigt här i Uppsala! Shoppat lite secondhand, promenerat stan runt, afternoon tea, fotat och ätit på en jätte häftig thai restaurang. Man satt som i en djungel kan man säga, och helt plötsligt blev det åska-show. Haha.
Det är så otroligt skönt att bara koppla bort allt plugg och jobb och bara ha det mysigt! Vi såg på en film med en godispåse och sen satt vi och läste bibeln resten av kvällen. Så otroligt myyyys!

Late Show - pictures

2011-10-08 @ 10:34:52
Här är lite bilder från Late Show som var förra fredagen! Det har även kommit upp en recention som Linnéa skrivit! Kolla in här så får ni veta mer! Och missa inte nästa Late Show den 28 oktober!

40 minutes north

2011-10-06 @ 20:52:57
Nu sitter jag på planeringsmöte till nästa Late Show. I onsdags filmade vi in nästa Fanny Fanny. Jag är som studio reporter och filmar in små filmer till varje Late Show. Den här månaden är temat självbild. Tror det kommer bli riktigt bra allting!
Ska snart ta tåget 40 minuter norr, till Uppsala! Linnea och jag ska var där hela helgen och bara mysa. Inget plugg, inget jobb utan bara ha det gött! Ciao så länge så ses vi snart!

RSS 2.0