Questionary

2011-11-30 @ 13:04:00
Nu försvinner jag ett tag från bloggen. Hur länge vet jag inte. Den tiden det tar att samla tankar och idéer för att göra den här bloggen BRA. Jag vill ha min egna nisch, inte bara slö skriva lite då och då. Om jag ska blogga ska det vara något jag verkligen gillar och tror på.
Sååå, för att göra det här bra behöver jag ER! Vad får er att läsa en viss blogg? Vilka egenskaper bör en blogg ha? Hur ska bilderna vara? Hur ska designern vara?  Och framför allt, VAD ÄR ROLIGAST ATT LÄSA OM? Vill veta vad ni vill! Sedan blir det en renovering här på bloggen och sen...sen kommer jag tillbaka!
Photo: Nelly.com nyår, last year


#Something In The Water #BROOKE FRASER

2011-11-29 @ 17:18:00

Kort och bra

2011-11-28 @ 22:24:00
Ni ANAR INTE hur skönt det är med kort hår! Hade tänkt att spara den här looken till att jag var gravid och mamma (haha), men det gick inte att vänta. Efter 6 timmars plugg igår ville jag göra något roligt. Så då bad jag mamma dra fram saxen och klippa av mitt hår. Impulser är bra, ibland, men jag har ingen respekt för mitt hår säger jag bara. Tur att det blir bra i alla fall! Vad tycker ni? Stor skillnad från förrra höst/vintern då jag hade hår ända till midjan!

22.11.11

2011-11-22 @ 07:46:28
God morgon! Förlåt att jag inte bloggat på ett tag. Ingen som helst blugglust längre! Hoppas det kommer tillbaka.  Florens har vaknat i alla fal och vill nu ut på en promenad. Sötnosen väckte mig med massor av pussar ♥ Idag har jag plugg plugg plugg framför mig och sen ska jag göra det jag aldrig trodde skulle kuna hända. Ett Zumba pass.

Du är min allra bästa vän

2011-11-14 @ 08:07:00

En natt hade jag en dröm. Jag drömde att jag gick längs en strand tillsammans med Gud. 
På himlen trädde bilder ur mitt liv fram. Jag såg på varje bild två par fotspår i sanden, 
ett par var mina och det andra paret var Guds.

När den sista bilden syntes såg jag tillbaka på fotspåren. 
Jag upptäckte då att många gånger under mitt liv fanns endast ett par fotspår.
Jag såg också att detta var under de mest ensamma och svåra stunderna i mitt liv.

Detta bekymrade mig mycket och jag frågade Gud:
"Gud, du sade när jag en gång bestämde mig för att följa dig , att du skulle gå med mig hela vägen.
Men jag ser att under de svåraste tiderna i mitt liv finns det bara ett par fotspår......
Jag förstår inte varför du lämnade mig när jag behövde dig som mest!"

Gud svarade: 
"Mitt kära barn. Jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig. 
Under tider av svårigheter och prövningar när du bara kan se ett par fotspår, 
då bar jag dig.



Bowknot and dots

2011-11-13 @ 14:35:46
Ny tröja, H&M

Idag har jag varit i kyrkan. Sjukt bra möte. Handlade om upprättelse genom korset. Att Jesus har tagit allt vi kan gå och dra på så att vi får förlåtelse. Det har gör hört om hur många gånger som helt men det är bra att bli påmind!
Nu ska jag ner till sickla och se på bio med familjen! Mysig fars dag. Sen åker vi hem och fixar ihop en stor middag. Det ska bli mysigt att ha syrran hemma igen. Saknar henne här hemma ♥



11-11-11 (coolt!)

2011-11-11 @ 10:57:49
Tröja vero moda och byxdress i jeans beyond retro

God morgon!! Jag har sovmorgon här. Blrjar skolan kl 1 idag eftersom vi var och kollade på teatern fröken julie igår kväll med klassen. Nu ska jag äta en spännande brunch som mamma har gjort. Förkylningen är på bättrings vägen. Lite hosta men snart vore det verkligen vara öveeer. Ha en bra dag allihop ♥

Svartvitt

2011-11-08 @ 15:27:07
Här är alla bilder! Det här gjorde vi i somras, men jag fick alla bilder nu. Vi fotade som två olika delar där det var olika teman och det här var den andra så det vore komma bilder från den första senare. De här bilderna har mycket kontrast, svartvita och tydliga linjer medans de andra har jag stort fluffigt hår med röda läppar och är med glad och mjuka. Detaljerna och smyckerna är från Bedazzled Jewerly.

Fotograf: Pelle Lannefors • Hårstylist: Sara Grundén • Make-up artist: Linda Lundquist • Modell: Jag

8-11-11

2011-11-08 @ 14:07:38
Hej hej! Jag sitter här och äter buljong. Gott? Sådär faktiskt. Min förkylning som aldrig verkar ge sig har blivit värre, igen. Så idag är jag hemma från skolan. Kollade på schoolsoft och såg att första gången jag sjukanmälde mig för den här förkylningen var för 8 veckor sedan! 8 hela veckor! Förra veckan kollade de med röntgen om det var bihålsinflamation, men det var det ju inte. VAD kan det vara? Jag brukar aldrig gå och dra med en förkylning så länge...
Mer än så händer inte just nu. Jag och florens har kollat på monsters inc och snart kommer mamma hem från en vecka i Aruba. Lyckosten. Juste! En sak har faktiskt hänt. Det trillade in fler bilder från en plåtning i somras som ni bara fått se två bilder av. Lägger upp dom imorgon!

Late Show i bilder

2011-11-03 @ 01:14:30
Här kommer bilder från förra veckans Late Show! Det finns även en recension, klicka >här< för att komma till den.
Hoppas ni haft en bra kväll! Kom precis hem från tjejmiddagen som var super mys! GODNATT ♥
För er som undrar så hade jag den här gången på mig en skogsgrön klänning från Vila och skor Jeffrey Campbell!

Tjejmiddag!

2011-11-02 @ 19:09:29
Hej hej! Nu bär det av till tjejmiddag hos Patricia! Alla ska ta med sig en efterrätt så jag har bakat äppelpaj :)
Har på mig en vit skjorta som jag hittade i mammas garderob och svarta jeans från Cubus.


Chevrémacka

2011-11-01 @ 09:53:15
Kolla! Snyggaste frukosten någonsin ju! Gick upp tidigt idag och tog en långpromenad med hundarna, gjorde denna macka och är nu i full gång med att göra franska chokladtryfflar! Lägger upp en bild på dom lite senare också.
Så här gör ni min chervémacka:
Sätt på ugnen på 200 grader. Stek ett rostbröd i i några minuter tills det har fin färg. Lägg på lite ruccola, tomater och sist en skiva chevré på toppen. Salta och peppra lite. In i ugnen ca 20 min. Lägg mackan på ett fat och ta en flytande honung som du spritsar snyggt över macka. Så var det klart!!

RSS 2.0