Stockholm Streetstyle

2011-08-30 @ 19:52:12
En till streetstyle bild från modeveckan!
Den här är tagen när jag är på våg till Camilla Norrback visningen.. tror jag.
Vet också att det varit dålig uppdatering. Har ingen lust att blogga just nu och jag tänker inte ta så mycket tid med det i höst heller. Skolan och jobb först!

Bröllop!

2011-08-20 @ 12:19:41
Tobbe och Zandrah gifter sig idag! Därför ska jag strax dra iväg till vigseln. Har en Ida Sjöstedt klänning under en svart kavaj.
Kan snabbt passa på att berätta att jag gjorde en plåtning för tidningen SOFO igår. OMSLAG! Har drömt om att göra en omslags-plåtning länge och igår hände det! Så glad! Numret som jag ska vara med i kommer ut den 29 september. Så håll ögonen öppna.
Puss puss så ses vi snart ♥

Streetstylers

2011-08-16 @ 23:16:41
Ph: Streetstylers

(Tröja H&M, byxor Zara, skor Guess, väska Vintage)

Under modeveckan kom det fram lite olika streetstyle människor och andra som bara tog kort. Kul att få se någon av bilderna! Den här bilden är tagen utav Streetstylers!
Det är på onsdagen tror jag, på väg för att se Mayla och Odd Molly visningen.
Kan upplysa er roligt sak som händer nästa vecka. Ledtråd... H......&.....M.....!

Style by marina - bilderna

2011-08-14 @ 19:50:00
Ph: Fotograf: Johanna Nyholm Stylist: Isabelle Håwi Make up & Hår: Susanne Winsa Modell: Jag
Klicka här för att komma till webbshoppen!

Camilla Norrback

2011-08-12 @ 15:39:00
Ph: all from rodeo.net
I tisdags var det Camilla Norrback på riche. Det var som en tillställning/pressvisning där vi först fick gå och sedan stå och posera framför alla kameror några minuter tills det var dags att byta outfit. Skulle ju ha visat vad som fanns i goodiebagen kom jag på nu, synd att det mesta ligger i magen bara ;)

F12

2011-08-11 @ 21:29:51
Ph: whateverittakes.devote.se
Googlade runt lite och hittade den här bilden. Ser ju lagom glad ut. Men tänk er 8 timmars väntan få kanske ni förstår. Det är från F12 visningen jag gjorde i måndags. Såhär såg alltså sminket ut. Duktiga Ida Svärd var det som sminkade! Jag stängde visningen för Linnn med en lång vit klänning som fladdrade jätte fint när man gick :)

Style By Marina

2011-08-10 @ 00:59:45
Every step I take, bieber is following me ;)

Ph: Fotograf: Johanna Nyholm Stylist: Isabelle Håwi Make up & Hår: Susanne Winsa Modell: Jag
Såg precis bilderna från style by marina som kommit ut! Lägger upp fler av dom sen.
Som många av er säkert vet så har fashion week börjat. Vart ska jag börja? Igår var det heldag på f12 där jag gick en visning. Idag var det casting för en film samt visning för Camilla Norrback och på kvällen vernissage på f12 igen. Jag har träffat massa nischare och blivit fotad av olika streetstyle fotografer. Jag har gått fel på Grand Hotel så jag hamnade på en presskonferens för svenskt näringsliv.
Jag har gjort min del av fashion week, nu tar jag istället över rollen som åskådare. Det är roligt det med!

*

2011-08-05 @ 13:26:08
Med olja i håret från gårdagens plåtning och skavsår från klackarna i förgår ska vi snar iväg och avnjuta lite bad med the family (Linnea inräknas). I förrgår gjorde jag fyra castingar inför modeveckan och sen avslutades kvällen med att åka hem till Linnea som kommit hem från USA. Hon förstörde min underbara plan att överraska henne. Hon landade 9 timmar innan istället. Suck.
Igår var jag på en plåtning som gick jätte bra. Vi plåtade utomhus mot en vit fond. Med en spegel som reflekterade ljus. Tror det blir bra. Sjuuuukt var kan jag lova er att det var. Oljan i håret representerar wetlooken jag hade. Grymt.

The last two days

2011-08-02 @ 09:58:06
Fyllde 17
Såhär såg smink och hår ut på plåtningen. Tog 2,5 timmar att göra detta på mitt alldeles-för-tjocka-hår. Lägger självklart upp bilder när jag får dem.
Tog nattdopp
Åt och gjorde en pannkakstårta för första gången i hela mitt liv
Kalas för släkten betyder även att jag gjorde kladdkaksmuffins :)
En jätte bra födelsedag blev det. Firade i två dagar med olika personer. Var ute och åt med familjen och hade släkt partaj. Ska hitta på nått senare med bara kompisar.
Idag ska jag iaf ha ännu mer kul! Börjar med att ta en snabb shoppingtur in till stan. Därav möter jag upp min syster för att åka till inspelningsplatsen av programmet "True Talent". Vi ska vara i publiken! Vet nada av vad programmet går ut på men det ska nog bli super kul!
Sen ska jag göra det jag väntat på en hel månad. Möta upp Linnea på Arlanda. Hon kommer hem från USA idag! Saknat henne så otroligt mycket! Det ska bli en överaskning. Jag ska sitta i ankomst hallen ända in på natten när de anländer, med en t-shirt jag skrivit på. CAN'T WAIT.

RSS 2.0