! Valborg !

2011-04-30 @ 16:44:42



Nu blir det av till gärdet där massa kompisar hänger! Ska äntligen få träffa min syster! Har inte träffat henne på evigheter känns det som. Ska torka av lite av smikningen och byta om sen är jag redo för kvällen! Vad ska ni göra ikväll?

Backstage bilder från idag

2011-04-30 @ 16:21:02

Jag, Olivia och Makeup stylisten Sara


Olivia och en kille som jag inte kommer ihåg namnet på (hemskt ledsen!)


En väldigt otydlig bild, men ni ser ungefär hur det kommer att se ut. På den här bilden alla fyra.


Jag


Som jag sagt tidigare, jag fryser alltid på plåtningar. Så här sitter jag och värmer mig i en tjock filt medans Olivia plåtas.


Olivia och jag. Glada tjejer efter plåtningen (:

Titta va jag har varit duktig nu! Backstage bilder! Nästa gång ska jag försöka få dem att se bra ut också (;
En kul och samtidigt lite seg plåtning har det varit idag. Jätte kul att plåtas med Olivia som också är från Nisch. Vi har träffats på flera castingar och gick även visningen Patouf i somras, men det här var första plåtningen tillsammans. Fotografen hette Linn From och var STÖRT duktigt. Vi hade jätte kul!
På de flesta bilderna var det bara jag och Olivia, och fokuset var på ansiktet. Lite kul blev det också när vi fick reda på att Linn hade haffat upp några afrikaner på gatan innan plåtningen som skulle vara med på vissa bilder, haha.
Självklart så lägger jag upp bilderna när jag får dom!

Blommande Kungsan

2011-04-29 @ 22:09:42
Picture: By me

Som tradition var jag ännu ett år vid kungsan när träden blommade, den här gången med Linnea. Så fint! Synd att det inte håller i sig så länge bara. Hade en mysig eftermiddag med bästisen. Åt jordgubbar och tog en promenad i Gamla Stan.

Nu ska jag försöka tvinga mig till att sova. Har nämnligen en plåtning imorgon! En spex-shoot är det jag vet. Ska bli spännande.

Reindeer horn

2011-04-28 @ 21:20:19


(Linne Monki, shorts H&M Conscious collection, halsband Vero Moda)

Hejsan! Jag har haft en allmänt seg dag i skolan, men sen vände det när jag var på cell grupp i kyrkan. Cell grupp är som en liten grupp där man ber och läser bibeln tillsammans. Joy, som är ledare i den gruppen är höggravid nu och lilla Lily kommer när som helst! Äntligen kommer jag ha någon att hälsa på på bb!
Och sen fortsatte dagen att vara bra! Mamma kom hem med massa saker från årets taxfree mässa! Hon är ju flygvärdinna och då måste de testa alla produkter de säljer på taxfreen. Det betyder perfymer, godis, smycken och krämer för månader framför!

Nu ska jag ut och spela fotboll med barndomsvännen Alice, det har visst börjat bli en vana, haha.

crisscross

2011-04-27 @ 21:35:25


Har suttit hela kvällen och laddat ner musik till mobilen. Tar så sjukt lång tid ju! Funderar också på hur jag ska berätta om Indien resan för er. Ni anar inte hur svårt det är! En obeskrivlig resa helt enkelt.
Hur ska man förklara med ord hur rädd man var när vi fick reda på att terroristerna skulle "shout you like flies"? Eller när man såg ett barn kidnappas av en tiggare? Eller hur underbara alla barn var? Eller hur sjukt stört häftig resa Gud gjorde utav detta! Människor blev ju helade när vi bad för dem!
Ska jag kanske skriva mina "favorite moments"? Eller göra en 18 sidors uppsats om resan, för det är det som behövs för att sammanfatta detta!

Aja, nu ska jag skjuta upp plugget ännu en dag och sätta mig ner och titta på en film. Skräckis tror jag...

Vår vår vår

2011-04-27 @ 09:30:00



Mamma och jag plockade lite vitsippor igår. Nu är det verkligen vår! Fast lite kallt är det ju fortfarande. Eller så är det jag som har vant mig med 45 graders värme i Indien... (:

Indien: Bild bomb

2011-04-26 @ 10:58:20


Alla barnen som jag står och posar med är gatubarn. Och de två flickorna på bilden lägnst ner till vänster har precis fått klubbor och gosedjur av mig och Linnéa. Så söta.
Finns mer bilder att visa! (;

Mys Tisdag!

2011-04-26 @ 10:39:18


Det blev till och med en mysig morgon även fast jag var tvungen att gå till skolan och göra ett prov jag missade när jag var i Colombia. Solen skiner och jag vandrar som på moln efter Indien resan. Kan inte sluta tänka på det!

Mamma, jag och Florens ska åka iväg till ett ställe som kallas "Bo" nu. Var mycket där när jag var liten. Vi ska ta en fika och äta lunch på ett fik. Sen blir det av till veterinären där vi ska hämta min andra vovve Tjejen. Hon har fått cancer och ligger just nu på operations bordet. Men det ska gå bra!

Helst tar jag ett flyg tillbaka med en gång!

2011-04-25 @ 21:28:49
Har suttit väldigt länge nu och funderat på hur jag ska försöka förklara den här resan på bästa möjliga sätt. Mycket skratt och mycket tårar. Terrorister och barnhem. Skolor och gatubarn. Jag vill tillbaka nu!!
Gått och blivit kär i Kolkata helt enkelt. Eller snarare forlket. Alla barnen ♥
Just nu sitter jag med feber som hoppa på mig på flyget hem, och jag har ett prov imorgon bitti. Så jag skriver mer imorgon om resan!


Nu sticker vi!

2011-04-16 @ 08:31:32


Hej! En riktigt trött Fanny idag! Var upp och packade i natt och nu bär det av till arlanda. Ska bli så spännande!

Jag kommer inte kunna blogga något under dessa 9 dagar. Alltså fram till den 25:e april. Tvivlar på att det kommer att finnas internet i Calcutta där vi kommer bo, men om jag hittar gör jag givetvis en liten uppdatering!
Ha det bra här i Sverige och ha ett mysigt påsklov så ses vi snart idag! Kram ♥

Straw hat

2011-04-15 @ 14:49:00




Hittade en strå hatt i garderoben. Vet bara inte om det här är den slutgiltiga. Tror inte det... måste liksom hitta den perfekta. (:

Sweet sweet summer

2011-04-15 @ 14:21:00


Bläddrade precis igenom min pappas bilder från resan till västkusten jag, pappa och Linnéa gjorde i somras. Det var så otroligt mysigt, älskar västkusten! Ljuset, saltvattnet och att ta en tur ut på havet. Ska bli så mysigt när sommaren är här! Vilket blir på imorgon för mig kan man säga! :)
Ska snart börja packa hade jag tänk. Vad ska jag ha med mig? 45 grader...calcutta.... svårt!

Påsklov!

2011-04-15 @ 11:33:00


Lycklig tjej nr 1!
Så har man äntligen avklarat den sista veckan innan lovet! Vi hade projektvecka så jag har bara haft teater en hel vecka. Skönt kanske ni tänker men tufft var det. Att spela clown i en vecka är kraftansträngande, haha.
Nu är det iaf över jag har en Indien resa att se fram emot! Idag ska jag packa för fullt! Ska även fira min bästis som är som en bror för mig, ANDY! Han har fyllt år så Linnéa och jag ska fixa ihop något roligt!

Om 26 timmar sitter jag på planet....

Ny ring

2011-04-14 @ 18:12:00


Den här ringen kom min mamma hem med efter en trip till Thailand! Älskar den! Ska försöka hitta lite fler fina ringar i Indien... (:

Mobilblogg

2011-04-14 @ 08:56:35


(Trenchcoat Cubus, tröja H&M, shorts H&M)
En snabb dagens outfit!
Jag har legat och klurat hela natten på vad jag ska göra den här dagen. Antingen teateruppvisning på Calle Flygare, terminavslutning. Eller skolan där vi också har teateruppvisning. ELLER gå en hårvisning för NOIR. Och allt är på samma tid! Känns som att det kommer bli skolan... suck. Vill ju helst visningen!

Carolines mode- del 5/5

2011-04-13 @ 16:43:00

Picture: Carolines mode 2009

Måste erkänna att jag saknar mitt hår. Låter som värsta i-lands problemet, men det är sant. Det här är min riktiga hårfärg. Fick det tonat på en hårvisning jag gjorde i höstas och har behållt samma färg sen dess. Alltså brunt. Tur som är var det bara toning så det går väl ut snart...hoppas det.

Castings

2011-04-12 @ 08:22:58


(Tröja H&M, virkade shorts H&M counscious collection)

Idag blir det först lite skola och sedan ska jag ännu en gång till vårdcentralen. Är det sjunde gången jag är där i år? Den här gången tror mamma att det är magkatarr, vilket låter lite galet. Beror det på stress? Hoppas iaf inte att det är det för jag orkar inte ligga med massa mediciner i Indien. Åker på Lördag ju!

Sen blir det två castingar under eftermiddagen. Agenturen Satoru (Japan) och Woman (New York, Milano, Paris).

(ps. ser inte jag ut att heta Lisa när jag har rött på mig? Har alltid tyckt det...!!!)

Carolines mode- del 4/5

2011-04-11 @ 23:48:58

Picture: Carolines mode 2009. Stylist: Caroline Blomst Fotograf: Daniel Troyse

Lovade ju fler bilder från mitt första modelljobb! Kommer ihåg det så väl. Hur nervös jag var, kunde inte sova, planerade vad jag skulle ha på mig mycket noggrant, blev sminkad i fönstret av Caroline, fick massa blickar på stan, hur de långa stövlarna skavde, hur pinsamt det var att posera framför restaurangens gäster (på bilden), och framför allt HUR KUL DET VAR!

Klippt mig...

2011-04-10 @ 09:08:59


Har glömt att berätta kom jag på!
Måndag morgon vaknade jag och fick panik över hur risigt mitt hår var. Så jag gick med en gång till badrummet och började klippa av det. Ganska klassiskt mig faktisk. Det blev mycket fräshare och jag klippte faktiskt rätt bra! 5 cm kortare är det nu.
Ser ni någon skillnad?  (:

Nakkna

2011-04-08 @ 19:09:33



Här är lite bilder från idag!
Om ni undrar vad jag håller på med på sista bilden så står jag över en värmefläkt, haha. Fryser alltid så mycket på plåtningar så det tog fram en värmefläkt åt mig (:
Var på plats kl 10, men det tog lite tid att rigga ljuset så modellen Alexander och jag satt ute och solade medans.
Hur som helst så plåtade vi för Nakkna, deras webbshop som kommer öppna snarast. Därför behövde jag inte sminkas eftersom ansiktet inte kommer med på bilderna. Blev bara posande med kroppen alltså (:

- Jag vet att ni läsare tycker att det är kul att läsa om hur det går till på plåtningar. Synd att jag är så rysligt dålig på att ta backstage bilder, ska bli bättre! Men om ni har några frågor så är det bara att fråga! -

Lägger absolut bilderna när de kommer ut! Väntar fortfarande på bilderna från plåtningen jag gjorde några veckor sedan, tålamod...

Plåtning idag

2011-04-08 @ 08:45:01


God morgon allihop!
Igår ringde Nisch med en jobbförfrågan, så idag blir det jobb istället för skolan! Härligt. Ska få i mig lite frukost och sen kila iväg. Har calltime kl 10.00. Undrar ni vad det är för jobb? Jo, det är plåtning för Nakkna's webbshop. Ska bli skoj. Berättar mer när jag kommer hem!

Två svarta och en vit

2011-04-03 @ 21:41:49






Har precis varit ute med hundarna (mina är de två lägnst till vänster) en sväng. Har haft en mysig Söndag. Varit i kyrkan, firat min fina barndomsvän Alice som fyllt 20 och sett "NEVER SAY NEVER" för tredje gången.
Nu ska Alice och jag ha mys kväll. Vi passar alltid på när mamma är borta! Just nu befinner hon sig i Thailand. Hade så gärna velat följa med henne! Men det får väl bli nästa säsong antar jag...

SUCKER PUNCH - Gala premiär

2011-04-01 @ 16:22:21


Ikväll blir det gala premiär för filmen SUCKER PUNCH. Är extremt taggad. Regissören "Zack Snyder" kommer också vara där och besvara alla frågor efter filmen! Tror att den kommer vara jätte bra. Den har fått bra kritik och Vanessa Hudgens är ju med i den!
Nu måste jag skynda mig till tunnelbana. Ska möta upp Linnéa och hennes kusin innan vi travar iväg till biografen. Kram!

RSS 2.0