Stockholm Late Show

2011-09-28 @ 16:28:38
Hej allihop! Nu på Fredag är det Late Show! En kväll full med talkshow, artister, intervjuver och café! Det ni läste om filminspelningar och möten några tidigare inlägg är just för det här. I Södermalmskyrkan kommer denna Late Show äga rum i en gång i månaden! Jag kommer vara som en repoter som kommer vara med varje Show. Ser fram emot denna höst!
Varje Late Show är det olika teman. Ni får se vad det blir nu på fredag, jag kan lova att det blir grymt! Hoppas vi ses där!
Södermalmskyrkan, Götgatan 81, STHLM. Kl 20:00. (19:50 öppnas dörrarna) FRITT INTRÄDE!

Plans for the week

2011-09-26 @ 09:58:00
Dessa kommer hänga med mig varje minut denna vecka! Iphone och kalendern. Har fullt upp alltså. Massvis av tråkigt plugg blir det som vanligt men utöver det releasefest för tidningen SoFo som jag snart är omslaget på. Blir även genrep på onsdag inför Late Show som är på fredag. Jag ska vara med en liten del under kvällen. Kommer bli grymt tror jag!
Känn er välkomna att komma! Södermalmskyrkan 20.00 på Fredag. Berättar mer någon kommande dag!

Black n' White

2011-09-24 @ 00:24:17

Photo: Pelle Lannefors • Makeup: Linda Lundquist • Hair: Sara Grunden • Jewelry: Jennie Rhönnstad • Modell: Jag

Kommer ni ihåg plåtningen jag gjorde i somras på min födelsedag? Två bilder ploppade ner i min mail igår! Vad tycks? Blev rätt så nöjd, speciellt med den andra. Ska bli kul att se de andra bilderna också! Då har jag stort och lockigt hår med fin fina läppar till!

Flickorna

2011-09-21 @ 17:25:34
Känner mig lite mer alive efter att ha råpluggat de senaste dagarna. Idag tar Linnea och jag det relativt lugnt med hollywoodfruar, te och mandariner samtidigt som jag gråter till den fina låten i Toy Story 2, when she loved me. Så fin låt. (Nostalgi!) ♥ Hoppas ni har en bra onsdag annars!

F12 - Linnn

2011-09-19 @ 22:36:38
Pictures: F12's facebook sida

Backstage

2011-09-15 @ 22:44:41
Picture: från f12's facebook sida


Tjenare! Hittade den här bilden när jag var inne på facebook. Det här är ifrån Emma Eddy Andersson's visning på f12. Kom springandes 40 min innan visningen började, hade gjort Camilla Norrback visningen precis innan. Kul att lilla Ida sminkar också. Både vän och grym makeup artist ♥
Annars har det varit en sjukt hektisk dag. Heldag i skolan, 3 planeringsmöten och 1 filminspelning. Berättar mer sen :)

Home and sick

2011-09-13 @ 12:34:26
Idag är jag hemma från skolan. Vaknade med bultande huvudvärk och lite feber. Ska nog ändå dra mig upp ur sängen för att vara med på en redovisning vi har idag. Få det gjort.
Ja vad har hänt den senaste veckan då? Jag har varit på en helt underbar encounter hela helgen. Ville alldrig att den skulle ta slut!
Var på ett planeringsmöte i kyrkan till det är vår tur att ha ungdomscafét om två veckor! Det kommer blir sååå bra! Uthärdar skolan varje vardag. Gymnasiet är verkligen inte min grej måste jag säga. Mycket av det känns så otroligt onödigt att kunna, när man vet att man aldrig kommer behöva det. Aja, uthärda Fanny!
Ha det bra! ♥

Q & A

2011-09-04 @ 14:27:00
Elsa: Det känns som att du jobbar men att vi inte får se alla bilder och så som du gör? Kan inte du visa allt du gör?

Svar: Jag visar allt jag själv får se! Har flera jobb som jag väntar bilder från. Plåtningar gör man oftast långt innan resultat ska visas. Då får man alltså vänta väldigt länge oftast.
De jobb jag väntar bilder från just nu: Plåtning för märket Wieslblad (2012), lookbook Patouf (2012), testplåtning med Pelle Lannefors, "är med" i två scener i filmen Blondie som har premiär i vår, och omslaget till tidningen SOFO (i september!). Ska göra en miniintervju med Devote's modetidning snart också, ska bli grymt kul!
Anonym: Vad är det bästa du vet? och ska du satsa på modellandet sen också?

Svar: Det bästa jag vet, ingen svårt fråga. Gud! Han är det som betyder mer än något annat i mitt liv. Vet inte vad jag skulle vara utan honom. Att umgås med Gud är det absolut bästa det vet! Kunna känna att jag inte behöver oroa mig för nått eftersom jag bara kan fråga honom som vet det bästa i alla lägen ♥
Om jag ska satsa på modellandet.. nja vet inte riktigt. Inte enbart i alla fall eftersom man bara är modell till en begränsad ålder. Däremot kan det öppna upp dörrar för annat inom samma branch.
Älskar ju teater som jag gjort ända sedan jag föddes. Min familj, kompisar, djur, kläder, styling, hårprodukter, fotografering, redigering, inredning, baka och smink är saker jag gillar att hålla på med. Tycker det är svårt att hålla mig till en sak. Skulle gärna vilja göra lite av varje och vara på flera ställen hela tiden. Blir alldeles för restlös av att vara still!
Juliee: vad finns det om dig som är konstigt som vi inte vet? finns det nått som du är rädd för? gillar du maria montazami?

Svar: Haha, vilka roliga frågor. Tror det är en hel del som ni inte vet om mig som är konstigt. Skriva ett inlägg bara om det? Nej. Men ett udda intresse som inte många vet är att jag gillar valar. Ja, ni hörde rätt. Tycker de är jätte häftiga djur! Skulle både vara en dröm och en mardröm att träffa en blåval!
Är rädd för katter och fiskar. Har inte någon annan fobi eller så. Inte mörkrädd eller bacillskräck. Katter och fiskar avstår jag gärna från!
Maria Montazami, haha. Kan egentligen inte säga så mycket om henne eftersom jag inte känner henne. Men utifrån det man sätt på TV kan jag tycka att det är coolt med folk som vågar sticka ut ur resten. Om det är en image eller hennes personlighet kan jag inte säga. Men att vara sig själv och visa vad man själv är kapabel att göra tror jag alltid att man vinner på!

3.9.11

2011-09-03 @ 18:33:01
Hej allihop!
Har varit barnvakt till mina söta grannar idag. Heldag på junibacken! Otroligt va trött man blir av det. Pippi är värsta energisugaren. Ska sätta igång att baka cupcakes nu för snart kommer Alice över för lite tjejmys!
Ska svara lite på några frågor jag fått av er också. Lägger upp dom imorgon!

RSS 2.0