Birthday Girl

2011-07-31 @ 00:35:14
Call me miss birthday girl! Japp, idag är jag 17! ÄNTLIGEN. Känns som att alla växer ifrån mig, haha.
Vaknade med en intågade familj som bar på ballonger, blommor, frukost på sängen och presenter.
Men idag ska jag göra det härliga ordet, JOBBA. Tråkigt? Nej, jag gillar visst plåtningar så pass mycket att jag offrar min födelsedag ;)
Call-time är kl 10 som jag tänkte passa på minuten. Det sägs att mitt hår kommer vara STORT med fräck sminkning. Vet inte riktigt hur länge vi kommer hålla på så jag planerade inte in något mer idag för säkerhets skull. Men imorgon kommer släkten hit och sen blir det väl senare i Augusti någonting med alla kompisar.
Dags att rusha, ciao!




Hello Hurricane

2011-07-30 @ 12:52:32
Switchfoot spelas i högtalarna samtidigt som jag vaknar till liv från gårdagens spektakel och försöker klura ut vad jag ska hitta på idag. Vi hade riktigt kul igår. Europakonferensen på Livets ord har blivit som en årlig tradition för mig. Träffade många som var med på Indien-resan i våras, köpte massa bra skivor, klappade kycklingar på barnens minizoo, ville hoppa i hoppborgen men tänkte att där gick gränsen, var på det mötet med ca 4000 pers som jag själv räknade ut och kom sedan hem sent i natt efter Mc drive-thru på hemvägen.
Casting står först på schemat, men jag är så otrligt osugen på det just nu. Hoppa in i klackarna och leta runt med GPSi stan, orkar verkligen inte idag. Haha, värsta i-lands problemet.
Kanske vore inviga Jeffrey Campbell klackarna ändå...

Vintage Business

2011-07-29 @ 13:43:04
(Kavaj H&M - skjorta monki)

En rysligt snabb dagens. See y'all later!

Mornin.mornin

2011-07-29 @ 11:06:04
Florens hälsar till er alla. Han är så myyysig på morgonen. Morgonseg!
Om några timmar sitter jag och  Andy på tåget till Uppsala. Tänkte vara där över dagen. Det rycktas att Europakonferansen är igång, vilket jag gärna vill delta i. Kommer väl hem någon gång i natt så vi ses imorgon ♥

Let's Boogie

2011-07-28 @ 14:32:36
Ph, by me @liseberg

Hej svejsan!
Tänkte hälsa på er en snabbis innan jag drar iväg på 40 års party. Hur står det till? Badar ni och käkar ben&jerrys lika mycket som jag? Säkert. Jag vill tänja ut på sommaren så att den helst aldrig tar slut. Suger in varenda sekund av sol just nu. Tänk, om några månader är vi där igen. 5 månader av mörker. Det ända man önskar sig är att komma bort från allt. Nej, dags att fortsätta njuta!
40 års fest på slott med dans och musik next up!

E.X.H.A.U.S.T.E.D

2011-07-23 @ 18:53:32
ph, Johanna Nygren. Plåtning idag för Style by Marina

Ligger just nu helt utmattad på soffan. Efter 3 timmars sömn och 7 timmar på plåtningen kan jag lova er att ni skulle känna samma sak. Men riktigt roligt var det! Gummiankor, piggelin, klubbor, rosor och polkagris är något som jag delat plats med framför kameran idag. Glatt och roligt skulle det vara, så tröttheten fick jag ta hand om senare. Rättare sagt nu, pizza och transformers vänligen inta min kväll!

Mobilblogg

2011-07-23 @ 08:25:16

img_8876 (MMS)

Mobilblogg.  Min första mobilblogg! Har absolut ingen aning om hur det här kommer bli men jag får väl prova mig fram lite.  Jag sitter just nu på tunnelbanan och försöker få lite liv i kroppen med hjälp av kaffet, idag blir det plåtning! Berättar och lägger upp bilder sen. Kram!


Frågor & Svar

2011-07-22 @ 11:40:00
Anonym: Hej! Skulle du rekommendera Nisch Management som agentur? Kan inte du skriva ett litet inlägg om dina modelljobb och så? Kram!

Svar: Hej! Nisch är en bra agentur. Det jag gillar med den är att man kommer närmare sin bokare och att det inte är så många modeller i agenturen. Jag kan inte säga att Nisch är bättre än någon annan agentur eftersom jag bara varit med i den. Blev scoutad av Stockholmsgruppen förra sommaren och funderade då på att byta just för att den är mer känd. Jag var där och tog test bilder, men kände inte att det var i den agenturen jag hörde hemma. Nisch kändes mer charmig! Kan absolut rekommendera den!

Mina modelljobb... jag började ju när jag var 14 år. Sedan dess har det varit visningar och plåtningar för tidningar, magasin, webbshoppar, lookbook's, test pltåningar, hemsidor och en hel del castingar. Det roligaste har nog varit för Nelly.com i vintras när jag åkte ner till göteborg och spelade in en nyårs film på ett slott hela dagen ända in på natten.

Om ni har frågor, ställ dem så svarar jag.


ph, från en plåtning för TOKION.

Vi strider mot regnet och badar ändå

2011-07-21 @ 16:44:22
Ph by Alice

Hemma från badet. Alice hoppade först. Florens trilla i från bryggan. Tjejen simmade medan vi andra satt och åt godis. Och jag kastade pinnar till henne emellanåt. Ungefär så gick det till.
Nu sitter jag och väntar in min syster som ska komma hem. Hon flyttade för ca 1 år sen så jag har saknat vår sister-quality time ibland. Men nu ska vi mysa till det i soffan och ha en riktigt movie-night tillsammans. MYS.
Hoppas ni får en mysig kväll allihop ♥

21-07-11

2011-07-21 @ 11:20:54
ph, by me

Morgon,
igår kväll kom Alice hem till mig. Rastlösa som vi båda är stack vi in till stan och tog nattbion, transformers! Jag visste inte ens vad transformers va, men den va faktiskt riktigt bra! (rim? haha)
Idag var planerna att åka till stranden med Alice och hundarna, vilket vädret protesterar emot. Får väl se vad som händer för jag är ändå badsugen! (ALLTID)

Morning tired

2011-07-20 @ 10:35:33
Ph, by me. Taken yesterday.

God morgon! Jag vaknade precis, men inte hundarna. Det är så skönt att de också är sega på morgonen. Man får nästan gå och klappa igång dom när vi ska gå ut.
Fick frågan vilka reser mina hundar är. Florence är Bichon Frisé/Bichon Havanais. Han har fått det mesta utseendet från Bichon Frisé men har lite längre kropp.
Tjejen är en blanding mellan labrador/flatcoat retriver/bordercollie. En riktig blanding! Hon är så svår att ta kort på för hon har så roliga proportioner. Som ni kanske ser på bilden, haha. Hennes långa nos är så söt ♥
Jag och Fanny ska snart dra iväg med cyklarna och bada! Det är dagens planer det!

Spets

2011-07-19 @ 19:13:46
En liten smygtitt av dagens! Spets klänning på syrrans 20 års dag.
Systern fyllde alltså år idag. Tjugo hela år. 7300 dagar. Släkt och familj har haft fullt upp här ute på värmdö. Mat, mat och mat. Jag har lekt med barnen stora delen av dagen, heeelt slut nu. Vem visste att sandkakor, kurragömma och mamma pappa barn kunde ta en så på krafterna?
Ps, ser ni de små förändringarna på designen? Ska fixa lite mer så är jag snart nöjd!

Limepaj

2011-07-18 @ 13:45:20
Hemma från stan, fixad present och ett bra humör avklarat idag! Nu ska mamma och jag dra ner till Sickla och köpa oss lite ingredienser för en limepaj vi ska baka till syrrans kalas imorgon! Later.

Frukost

2011-07-18 @ 10:28:45
Picture by me

Hey plp!
Jag sitter här och funderar på vad som ska hända idag. Till stan och köpa present till min syster vet jag (hon fyller 20 imorgon!) men inte så mycket mer än så vet jag.
Ska nog börja med att se en av alla filmer Agnes var här och lämnade här om dagen. See you soon!

Tillbax!

2011-07-17 @ 18:10:58
Hej trogne läsare!
Många frågande kommentarer om att jag gått och dött, flytt landet eller kidnappats av maffian har kommit in. Och samvetet sparkade igång direkt. Jag har helt enkelt varit på en liten semester från bloggen. Och när jag gick in för att kolla blogg statistiken alldeles nyss såg jag att siffrorna knappt sjunkit.
Jag har samlat på mig inspiration så ni ska få uppdatering dagligen: det är målet!
.

RSS 2.0