Days to remember

2011-02-03 @ 19:41:21





Vart ska man börja? Det går inte att beskriva med ord hur den här resan varit! Det kunde inte blivit bättre. Jag reste ju som sagt till Bogota (22-2) och kom hem sent igår kväll. En resa med min kyrka för att gå på en konferens i Bogota. Ca 60 personer åkte från Sverige, men 12 000 pers från olika delar av världen. Vi blev hela tiden filmeade av kamera-Thomas som kommer sätta ihop alltihop till en långfilm som ska visas i kyrkan. Jag vill inte ens veta vilka klipp han har på mig....haha.

Jag får helt enkelt göra en kort sammanfattning och så får bilderna säga resten:

Två timmars flyg till Paris där vi mellanlandade, 10 timmars flyg till Bogota, jet lag, blev chockad av hur stor stad Bogota var (9 miljoner invånare), fick eget hotellrum, fick rundvisning i kyrkan, konferens Måndag till Fredag, lovsången var som konserter, stod och hoppade med flera tusen personer vid scenen, viftade med den stora Sverige flaggan, fick massa nya vänner, blev otroligt inspirerad av den kreativitet som finns i församlingen, mötte Gud jätte jätte starkt, tyckte det var jätte coolt att sitta med tolkutrustning, blev fotad hela tiden av massa colombianer, var på en äkta colombiank restaurang uppe i bergen, Tobias friade till Zhandra och hon sa såklart ja (!), lärde mig dansa salsa (nej, jag är inte bra), insåg att jag faktiskt inte är så dålig på spanska som jag trodde (fick ta hjälp av lite scharader då coh då...), var i shopping centrum nästan varje dag där vi kunde gå utan att behöva security, fick prova på massa olika colombiaska specialiter, var med när kyrkans lovsång band spelade in nya live skiva, var på ett parkmöte där det var ca 100 000 pers, vra så trött att jag somnade vid 21 varje kväll på bussen hem, var på en skinnmarknad, en man från ecuador friade till mig (han var skit läskig och dök upp lite då och då), åkte upp i en linbana till anderna med utsikt över hela Bogotá, höll ett litet kort "tal" sista middagen, fick feber sista natten men det försvann fort, ville inte åka hem, 10 timmars resa till Paris, 5 sega timmar på paris flygplats, 2 timmar från Paris till Stockholm.

Och det där jag skrev om frukost i Paris... flyget från Bogotá blev en timme sent vilket resulterade till att vi inte hann in till Paris, jätte surt. Fast det kanske var lika bra eftersom jag var jätte sjuk och sitter nu hemma med en hals som gör inte lite ont.

Kommentarer
Postat av: Craxyknas

Himla härligt att läsa om vår underbara resa :D

//Sofie B

2011-02-04 @ 08:39:53
URL: http://craxyknas.blogg.se/
Postat av: lovisa

Härliga bilder!

2011-02-04 @ 09:06:27
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Torsten

Fina bilder!

2011-02-04 @ 10:19:43
URL: http://torstens.blogg.se/
Postat av: josefine

Vilka fina bilder!

2011-02-04 @ 10:32:28
URL: http://bilde.blogg.se/
Postat av: PSbyDila

Lovely pictures!



<a href="http://blog.psbydila.com">blog.PSbyDila.com</a>

2011-02-04 @ 20:45:06
URL: http://blog.psbydila.com
Postat av: Åsa Nylund

Vad kul dina poster verkar vara! kommer verkligen att läsa på din blogg igen! :p Ha en bra helg :)

2011-02-22 @ 13:13:38
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0